Fotós Vándor

Krisztina Kiss Photography

Krisztina Kiss Photography

ANYÁM TYÚKJA (2.) - A magyar irodalom kötelező versei

Örkény Színház - bemutató: 2017. január 21.

2017. január 19. - Krisztina Kiss Photography

Tétova a kérdés, hogy a 21. század modern emberét érdeklik-e még a versek. Belefér-e felpörgött életünkbe, vagy sokkal inkább van-e igényünk arra, hogy verseket olvassunk?

Így vagy úgy, olyannyira kell a líra, hogy az Örkény Színház Anyám tyúkja című nagy sikerű darabja folytatásért kiáltott, s a második kör estjeire március végéig minden jegy elfogyott. A színház minden művésze szerepet vállalt, hogy a magyar költészet kimagasló alkotásait bemutassa közönségének.

Válogatta: Várady Szabolcs

Szerkesztette: Mácsai Pál

Játsszák: Bíró Kriszta, Csuja Imre, Dóra Béla, Epres Attila, Ficza István, Für Anikó, Gálffi László, Jéger Zsombor, Kákonyi Árpád, Kerekes Éva, Kerekes Viktória, Kókai Tünde, Mácsai Pál, Máthé Zsolt, Nagy Zsolt, Novkov Máté, Patkós Márton, Pogány Judit, Polgár Csaba, Takács Nóra Diána, Vajda Milán, Znamenák István, Zsigmond Emőke

Fotók: Kiss Krisztina Fotográfia

anyam_tyukja-22.jpg

anyam_tyukja-37.jpg

anyam_tyukja-39.jpg

anyam_tyukja-41.jpg

anyam_tyukja-45.jpg

anyam_tyukja-46.jpg

anyam_tyukja-56.jpg

anyam_tyukja-60.jpg

anyam_tyukja-64.jpg

anyam_tyukja-82.jpg

anyam_tyukja-85.jpg

anyam_tyukja-96.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fotosvandor.blog.hu/api/trackback/id/tr6812138347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása